De origine coreeana, Angel Juicer este cunoscut drept cel mai performant storcator de fructe si legume prin presare la rece din lume. Ideea de la care a pornit acest concept a fost aceea de a trai sanatos, asemeni populatiei coreene care se bucura de o speranta de viata de 90 ani, secretul longevitatii acesteia fiind alimentatia atent selectionata.

Dupa numeroase teste si reproiectari, a aparut cel mai apreciat storcator de fructe si legume, Angel Juicer. Reprezinta un etalon in domeniul storcatoarelor si un exemplu de perfectiune. Misiunea acestuia este de a oferi consumatorilor tot ce este mai bun din fructe si legume, siguranta in momentul folosirii si eficienta.

Storcatoarele de la Angel Juicer folosesc doua axe canelate, produse integral din otel chirurgical, care storc pana si ultima picatura din fructe si legume, inclusiv din coaja si mebrana celulara a acestora. Se bucura de o versatilitate deosebita deoarece storc cu aceeasi eficienta atat fructe si legume moi (kiwi, citrice, rosii), cat si fructe si legume mai tari (ghimbir, morcov, hrean, mere) In plus, este probabil singurul storcator care poate sa extraga uleiul din seminte sau sa faca unt de arahide. Cu un sistem de stoarcere lent, sucul nu se incalzeste si nici nu sufera reactii de oxidare, fiind protejat in interiorul aparatului. Materialele sunt de cea mai buna calitate, fiind considerat un storcator indestructibil si eficient. Este un aparat foarte silentios, usor de asamblat si se curata rapid.

Storcatoarele prin presare la rece sunt considerate mai lente, dar Angel Juicer detine un motor cu o putere de aproximativ 3 cai putere, care fac din acesta cel mai bun si sigur storcator existent pe piata in prezent. De asemenea, sistemul de filtrare se realizeaza in doua etape, prin intermediul sitelor din inox monobloc, prin care se asigura o stoarcere uniforma, care ii ofera sucului o textura fina. Se poate spune ca s-au adunat intr-un singur loc toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un storcator ideal: materiale de cea mai buna calitate, rezistenta in timp, siguranta in timpul utilizarii si cat mai mult suc din fructe si legume.

Pin It on Pinterest

Share This