Sarbatorile de Pasti sunt o ocazie perfecta pentru a darui celor dragi cadoul pe care si-l doreau de mult, sau de ce nu, pentru a ne rasfata singuri cu un cadou pentru intreaga familie. Cum sarbatoarile de Pasti coincid cu primavara, anotimpul reenergizarii si revenirii la viata, aceasta este si perioada in care cei mai multi dintre noi suntem tentati sa facem schimbari legate de stilul de viata sau obiceiurile alimentare, pentru a fi mai sanatosi si a ne simiti mai bine.
Cadoul ales pentru Paste in 2015 poate fi o scuza pentru a ne schimba obiceiurile si a adopta un stil de viata mai sanatos:

 

Pentru cei care incearca sa evite lactatele si in mod special laptele de vaca cautand inlocuitori mai sanatosi sau compatibili cu stilul de viata raw vegan, Soyabela Tribest, aparatul de facut lapte de soia disponibil pe Bioportal la pretul de 674, 99 lei, este cadoul ideal pentru reinnoirea bucatariei cu ocazia sarbatorilor de Paste. Aparatul functioneaza automat, pe baza unei tehnologii patentate cu lama helicoidala cu margini zimtate ce permite obtinerea rezultatelor excelente atat din ingredientele uscate cat si din cele hidratate in prealabil.

 

Tot pentru ca primavara este cel mai bun moment pentru a reinnoi bucataria, o alta idee de cadou de Paste este Deshidratorul Ezidri FD1000 deshidratorul electric cu 5 tavi ce poate fi achizitionat pe Bioportal la pretul de 668,39 de lei.   Deshidratorul este un aparat ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nici unei persoane interesate de urmarea unor obiceiuri alimentare cat mai sanatoase. Prin deshidratare fructele si legumele isi mentin toate calitatile nutritive, astfel ca deshidratorul face posibila cumpararea fructelor si legumelor de sezon si pastrarea acestora pentru intreg anul.

 

Germinatorul Lexen Healthy Sprouter Manual, la pretul de 194, 99 lei pe Bioportal este una dintre cele mai simple modalitati de a adauga super alimente in dieta zilnica fara o cheltuiala greu de suportat, indiferent de buget. Germinatoarele de acest tip sunt usor de folosit si permit cresterea proprilor culturi de germeni pentru adaugat in salate si diverse preparate, inclusiv cele raw vegan. Pentru ca acest germinator are doua etaje, se pot creste concomitent si germeni si iarba.

 

Poate cel mai potrivit cadou, -cu siguranta apreciat de orice persoana preocupata de sanatatea intregii familii si cu obiceiuri alimentare cat mai apropiate de ceea ce este natural -, este un storcator prin presare lenta de exceptie. Un Storcator Hurom HE in bucataria proprie deschide o lume cu totul noua de posibilitati transformand prepararea sucurilor naturale, sanatoase si pline de nutrienti esentiali intr-un proces simplu si intuitiv. Storcatorul Hurom HE, o capodopera a electrocasnicelor moderne este disponibil pe Bioportal la pretul de 1296, 89 lei.

Pin It on Pinterest

Share This