19 Septembrie

A mai trecut o săptămână și pentru că este din nou vineri, este timpul pentru #rasfatuldeweekend ! De data aceasta reinterpretam din nou cheescake-ul într-o variantă delicioasă cu avocado și vanilie.
Cheescake cu avocado și vanilie

Blat
1/3 cană de migdale
¼ cană de nucă de cocos
2 curmale, fără sâmburi
1 linguriță de apă
1 linguriță ulei de cocos

Compoziție
1 avocado
3 linguri sirop de arțar
3 linguri de apă
1 lingură extract de vanilie
1 lingură unt de cocos topit
3 linguri ulei de cocos
– un vârf de sare

Ingredientele pentru blat se pun împreună în blender sau robotul de bucătărie și se mixează până formează o compoziție lipicioasă. Se așează în formă și se presează cu degetele.
Pentru compoziție, avocado, siropul de arțar și esența de vanilie se mixează în blender la viteză mare până se obține o cremă fină. Se adaugă untul și uleiul de cocos și se mixează din nou, apoi se toarnă peste blat.
Se țin la frigider peste noapte sau 6-8 ore.

Pin It on Pinterest

Share This