Sursa foto: https://pixabay.com/ro/

OMG-urile sau organismele modificate genetic nu sunt o problema doar in alimentatie. Ele pot provoca probleme si atunci cand sunt prezente in produsele pentru curatenia casei. Veti vedea in continuare cateva retete sanatoase, fara OMG-uri, care pot mentine casa curata.

Atunci cand majoritatea oamenilor incep sa se concentreze asupra unui stil de viata organic si fara OMG-uri, tind sa se gandeasca in primul rand la alimentele pe care le consuma si la cosmeticele pe care le folosesc. Cu toate acestea, articolele de uz casnic, cum sunt produsele de curatenie, pot fi, de asemenea, o sursa imensa de expunere chimica. Multe produse comune de curatare sunt legate de o serie de probleme de sanatate, deoarece contin elemente chimice si OMG-uri. Din fericire, oamenii nu au nevoie sa foloseasca cele mai multe dintre produsele de pe piata. Exista cateva modalitati simple de a combina ingredientele organice si de a crea un produs de uz casnic si sigur.

De ce sa folosim produse de curatare ecologice?

Produsele conventionale de curatare pot ucide germenii si pot da un aspect stralucitor casei, dar pot fi, de asemenea, incarcate cu ingrediente care pot provoca probleme. Printre aceste ingrediente se numara substantele toxice si otravurile. Multi agenti de curatare, chiar daca sunt organici, contin amidon pe baza de porumb si alte ingrediente ale OMG-urilor, deci este aproape imposibil sa evitati OMG-urile in viata de zi cu zi, cu exceptia cazurilor in care intentionati sa folositi doar produse fara OMG-uri. Desi ar putea parea dificil sa scapati de produsele de curatare obisnuite, exista multe beneficii ale trecerii la produse de curatare organica fara OMG-uri.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This