Rupta din context, adoptarea unei cure de detoxifieri doar cu sucuri, fara nici un fel de pregatire inainte de a o incepe sau dupa ce o terminam, nu aduce beneficii, ba dimpotriva, poate dauna organismului

Atentie insa!!! A consuma doar sucuri, nu inseamna detox.

Ba din contra, in lipsa terapiilor de curatare a organelor interne, toxinele pot fi recirculate in organism, dat fiind ca sistemul digestiv intra in repaus total in timpul consumului exclusiv de hrana lichida.
Dat fiind ca majoritatea bolilor pleaca din acumularea in exces a toxinelor in colon, tesut adipos, ficat, rinichi etc. de acolo trebuie sa inceapa si curatarea organismului. Eliminarea acestor toxine NU poate fi facuta doar prin consum de hrana lichida. (sucuri)

Detoxifierea organismului înseamnă eliminarea din organism a deşeurilor toxice acumulate prin funcţionarea acestuia şi restabilirea unui mediu intern corect la nivelul tuturor ţesuturilor.

Procesul de detoxifiere a organismului are efecte pozitive extraordinare asupra stării de sănătate. Totuşi, detoxifierea este cea mai eficientă atunci când este făcută preventiv, înainte de apariţia bolii în organism si intr-un program coerent, cu terapii specifice plus o dieta cu sucuri, precedata obligatoriu de o perioada de adaptare a organismului la hrana lichida.

Detoxifierea organismului prin terapiile specifice curata colonul, organele filtru şi mediile interne.
Detoxifierea  opreste apariţia bolilor, degradarea corpului, lipsa de vitalitate şi îmbătrânirea prematură. Creste vitalitatea, imunitatea si energia.

Pin It on Pinterest

Share This