Deseurile rezultate in urma digestiei ar trebui sa paraseasca organismul sub forma de scaune la aproximativ 24 de ore dupa ingerarea alimentelor. Incetinirea tranzitului intestinal constituie un semnal de alarma dat de corpul nostru care se poate traduce prin lipsa fibrelor din dieta zilnica. Un prim pas important este adoptarea unei diete de detoxifiere care sa includa alimente cu continut ridicat de fibre, in special fibre insolubile.

Folosirea laxativelor in constipatie este indicata numai in caz de urgenta,  dar adiministrarea lor pe timp indelungat nu este de preferat, deoarece poate crea cresterea tolerantei la substanta respecitva si implicit cresterea necesitatii de a mari doza. Din aceste motive, suplimentarea dietei cu cu fibre alimentare devine astfel solutia optima pentru combaterea constipatiei. Prin adaugarea de fibre in meniul zilnic se asigura succesul pentru o digestie corespunzatoare  si un tranzit intestinal normal, cu efect de detoxifiere asupra colonului si a intregului sistem digestiv.

Cea mai obisnuita metoda de suplimentare cu fibre este cresterea cantitatii de legume si apoi de fructe din dieta zilnica. Insa, de cele mai multe ori, este absolut imposibil sa ajungem la o alimentatie bazata in majoritate pe vegetale, si chiar daca o facem, procesul de detoxifiere nu se intampla cu cel mai mare grad de reusita. Aici intervin fibrele din alta categorie alimentara, fibrele din seminte.

Un foarte bun exemplu il constituie fibrele din semintele de canepa din produsul Breakfast Detox.

Pana nu demult nu v-ati fi gandit la canepa ca la un aliment de o valoare extraordinara. Canepa este o planta tehnica, dar si alimentara, iar semintele decorticate de canepa constituie o sursa ideala de energie (510 Kcal%), bogata in proteine complete cu valoare biologica ridicata – asemanatoare cu cea a carnii, dar in cantitate mai mare decat in aceasta (cca 30 g la 100 g produs).

Producatorul de canepa Canah vine cu o solutie perfecta din punct de vedere nutritional dar si usor de integrat in dieta zilnica. Produsul Breakfast Detox Eco reprezinta 100% fibre din seminte de canepa, provenite din agricultura ecologica, obtinute prin presare si macinare la rece. Fibrele de canepa sunt o sursa excelenta pentru detoxifiere. In numar considerabil insolubile, acestea sunt bogate in acizi grasi Omega 3, Fosfor, Magneziu, Fier, Zinc, Cupru si Mangan.

Folositi 2 lingurite pe zi amestecat in iaurt, shake-uri, lapte vegetal cu fulgi de ovaz, dar chiar si salate, pe o perioada de minim o luna si veti simti cu siguranta diferenta. Suplimentati in acelasi timp cantitatea de apa bauta si nu uitati: igienizand colonul, detoxifiem intregul organism.

Puteti comanda Breakfast Detox Eco aici, acum la un pret special.

.

Pin It on Pinterest

Share This