Aceasta reteta sanatoasa si usor de facut e ideala in orice anotimp al anului. Poti face o cantitate mai mare deodata si apoi sa pastrezi la frigider intr-un borcan inchis ermetic, pentru mai mult timp. E aromata, potrivit de dulce, si o poti manca cu lapte vegetal sau iaurt. Pentru rezultate foarte bune, va recomand sa folositi fulgii de ovaz mari, precum acestia.

Ingrediente:

2 cani de fulgi integral de ovaz ecologic (cel mare)

½ cana de nuci crude, tocate marunt sau faramitate

¼ cana seminte de susan nedecorticat

½ cana goji si stafide

2-3 linguri de sirop de arțar

2 linguri ulei de cocos

½ lingurita pudra de vanilie

1 varf de cuțit mare sare de mare

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele uscate intr-un bol. Pune intr-o tigaie neaderenta uleiul de cocos, siropul de artar sau de agave si ½ cescuta de apa si lasa-le putin pana se omogenizeaza. Toarna ingredientele „ude ” peste cele uscate si amesteca cu mainile. Apoi pe o tava cu hartie de copt intinde compozitia obtinuta si introdu in cuptor (incins in prealabil la 175 de grade) pentru 10-15 minute la 150 grade, pana se rumenesc foarte usor.

Pin It on Pinterest

Share This