Fulgii mici de ovaz bio de la Bauck Hof sunt ideali pentru prepararea unui mic dejun de post si sanatos precum terciul de ovaz cu lapte vegetal si scortisoara . Pentru a prepara 4 portii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

Modul de preparare este foarte simplu: se pune laptele vegetal la fiert, se adauga fulgii de ovaz si scortisoara si se da focul mic. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de vas. Cand amestecul capata o consistenta cremoasa se stinge focul, se pune in boluri si se adauga dupa preferinte fructe uscate, migdale sau nuci taiate, o lingurita de miere.

Fulgii mici de ovaz bio de la Bauck Hof sunt fara gluten, astfel ei pot fi folositi si de persoanele ce sufera de intoleranta la gluten.

Acest mic dejun asigura un necesar ideal de nutrienti: carbohidrati (din ovaz, fructe),  proteine (din laptele de soia, nuci, migdale) si grasimi (nuci, migdale), fiind foarte potrivit pentru un mic dejun de post.

Voi cum mancati fulgii de ovaz?

Pin It on Pinterest

Share This