Unghiile sunt o parte importanta a corpului uman si trebuie ingrijite in fiecare zi. Acestea sunt slabite din cauza detergentilor sau sapunurilor, dar folosirea tastaturii in mod repetat reprezinta o mare problema. Exista numeroase tratamente care se pot aplica pe unghii pentru a le reda rezistenta si stralucirea, dar indicat ar fi sa se evite utilizarea produselor care pot afecta unghia.

Se spune ca mainile sunt cartea de vizita a unei persoane, iar femeile stiu cel mai bine acest lucru. Pentru a le oferi femeilor ce isi doresc, mai exact o paleta larga de culori, dar si protectia unghiilor si a pielii, au aparut ojele Bio. Acestea contin ingrediente certificate organic, spre deosebire de lacurile de unghii care se gasesc in comert si care sunt pline de chimicale ce afecteze unghiile si pielea. Lacul de unghii si dizolvantul sunt cele mai toxice produse de infrumusetare, chiar daca sunt si printre cele mai folosite. Mirosul puternic le pe care il au este principalul element care sustine afirmatia ca lacul de unghii contine chimicale foarte daunatoare. Chiar daca se aplica pe unghii, substantele daunatoare ajung in piele si in sange prin intermediul cuticulelor. Pentru ca lacul de unghii sa nu fie daunator, acesta trebuie sa nu aiba in componenta sa formaldehide, toluen sau ftalati (dibutyl phlatate).

Formaldehidele sunt compusi care se regasesc si in lipici, adezivi sau placaje si sunt incadrati in categoria agentilor cancerigeni. Toluenul se regaseste in benzina si in vopseaua pentru gospodarii, fiind nociv pentru sistemul nervos central. Dibutyl phtalate este un plastifiant daunator in special pentru femeile insarcinate.

Lacurile de unghii Bio pot fi folosite cu usurinta de catre toate femeile, inclusiv femeile insarcinate se pot bucura de ele, fara grija ca in corpul lor a ajuns vreun compus nociv. De asemenea, se stie ca fetitele vor sa aiba unghii la fel de frumoase ca ale mamelor, iar unghiile lor sunt mai delicate datorita varstei. Varianta ideala pentru aceste situatii este lacul de unghii Bio. Poate fi folosit fara nicio grija, iar daca din intamplare fetitele se gandesc la ideea de a manca oja de pe unghii, nu este nicio problema. Organismul nu va avea de suferit. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care au tendita de a-si roade unghiile, fie ele date si cu lac de unghii.

Pin It on Pinterest

Share This