Bioportal recomanda cu incredere produsele de infrumusetare si ingrijire Attitude  pentru ca aceasta companie cunoscuta in intreaga lume demonstreaza o asemenea atentie si grija in intreg procesul de productieincat rezultatul final vorbeste de la sine. Gama de produse Attitude este dedicata mamei si copilului pentru ca cei de la Attitude inteleg nevoia instinctiva a parintilor de a isi proteja micutii si se dedica crearii de produse care sa sprijine acest scop, produse delicate cu pielea si atente cu mediul.

 

Produsele Attitude,  pentru ca sanatatea este importanta

 

Attitude Canada isi diversifica in permanenta gama de produse pentru a oferi o alternativa sigura si naturala la produsele disponibile pe piata, produse ce ascund adesea substante toxice potential periculoase chiar si atunci cand sunt dedicate special bebelusilor. Pornind de la produse de ingrijire pentru bebelusi pana la detergenti si balsamuri, Attitude ofera o alternativa verde la toate produsele potential toxice folosite zilnic de catre o familie cu copii.

Attitude incearca sa traga semnalul de alarma cu campania ,,Ce te atinge devine o parte din tine,, si incurajeaza parintii sa se informeze pentru a isi putea proteja copii intr-un mod cat mai eficient de numeroasele pericole ascunse in produsele de ingrijire si curatenie disponibile pe piata, produse cu care copii intra zilnic in contact, fie direct, fie indirect.

Copii mici sunt de 10 ori mai vulnerabili in fata agentilor cancerigeni decat adultii. Conform studiilor, in primii 2 ani de viata se cumuleaza peste jumatate din factorii de risc pentru dezvoltarea cancerului pe parcursul vietii. Aceste statistici ingrijoratoare dicteaza grija si atentia pe care compania canadiana o acorda fiecarui produs marca Attitude in parte.

 

Suntem atenti cu mediul, pentru viitorul copiilor

 

A ne proteja copii de pericolele imediate nu este indeajuns. Companii precum Attitude, ridica problema viitorului pe care illasam copiilor nostri si indeamna consumatorii sa actionezeastazi pentru un viitor mai bun. Intreaga gama de produse Attitude este certificata EcoLogo ca garantie a faptului ca produsele si ambalajele sunt biodegradabile si nu dauneaza mediului.

Pin It on Pinterest

Share This