Sursa foto: https://www.leaf.tv/

Produsele traditionale de ingrijire a parului, cumparate din magazin, lasa parul lipsit de viata, in timp ce foliculii de par se infunda. Puteti reda viata si stralucirea parului, folosind un scrub pentru scalp facut acasa.

Curatati si detoxifiati parul in mod natural

Dupa ani de utilizare a produselor de ingrijire disponibile in comert, parul poate deveni prea uscat, gras sau greu de aranjat in general. Porii si foliculii de pe scalp devin infundati, ceea ce inhiba reproducerea si cresterea corecta a parului.

Acest scrub natural contine otet din cidru de mere, care curata prin acumulare de grasimi, in timp ce sarea ajuta la exfolierea scalpului si la eliminarea cojilor. Grasimile saturate din uleiul de nuca de cocos se pastreaza natural in conditii de umiditate si fara alcool, parabeni sau alte substante chimice care se regasesc in produsele cumparate din magazine. Cand este combinat cu mierea, uleiul curata si inmoaie parul, in timp ce mierea ofera suplimentar substantele nutritive necesare. Antioxidantii din ulei interfereaza cu radicalii liberi care duc la imbatranirea prematura a celulelor batrane si moarte.

Scrub pentru scalp facut acasa cu otet din cidru de mere

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Combinati toate ingredientele intr-un castron.
  2. Amestecati bine.
  3. Aplicati pe scalp compozitia.
  4. Masati scalpul timp de 10 minute.
  5. Clatiti cu apa calda.

Aceasta reteta poate fi apicata pe par saptamanal sau lunar, in functie de preferintele fiecaruia. Tratamentul va impiedica acumularea de substante toxice pe par, in viitor.

Pin It on Pinterest

Share This