Sursa foto: https://pixabay.com/ro/

Un guru in sanatate care lucreaza cu directorii executivi ai Fortune 100 si companiile lor, spune ca multi oameni au nevoie de mai mult magneziu pentru cresterea energiei si pentru imbunatatirea productivitatii.

„Vorbim despre sanatate si performanta, despre energie si rezistenta”, spune Cris Johnson, un vorbitor si autor recunoscut la nivel national care ajuta la implementarea programelor de sanatate pentru companii si care a condus peste 20.000 de sesiuni de formare personala.

Magneziul va ajuta sa va mentineti sanatatea si sa reglati nivelul de zahar din sange, tensiunea arteriala si functia musculara si nervoasa, potrivit Institutului National de Sanatate. Medicii au avertizat totusi ca un numar tot mai mare de persoane sufera de deficiente de magneziu.

Johnson, fondatorul si CEO al On Target Living, spune ca puteti mari nivelul de magneziu din organism prin baile in sare Epsom, care este sulfat de magneziu si poate fi absorbit prin piele. De asemenea, el recomanda consumul de alimente bogate in magneziu, cum ar fi legumele cu frunze, nucile si semintele.

Aici sunt cateva dintre sfaturile sale:

Adaugati 3 cesti de sare Epsom in apa de baie si stati in aceasta o data sau de 2 ori pe saptamana, timp de 10 minute. Pentru persoanele foarte ocupate sau cele care calatoresc des, el sugereaza adaugarea a 3 cani de sare Epsom si inmuierea picioarelor in aceasta.

„Tot ce vreau este sa incepeti sa va ganditi la sarea Epsom”, spune Johnson. „Oamenii o incearca si spun ca este magica si se odihnesc foarte bine pe timpul nopti. Muschii se simt mai bine pentru ca primesc magneziu in corpul lor, iar sarea Epsom nu este scumpa.”

Motivul pentru care sarea Epsom va ajuta sa dormiti este acela ca magneziul este un mineral antristres, care va relaxeaza muschii, imbunatateste digestia, echilibreaza tensiunea arteriala si ofera mai multa energie.

De asemenea, Johnson recomanda alegerea alimentelor care sunt o sursa buna de magneziu, care include:

Destul de des, oamenii care sufera de dureri iau medicamente, tratand durerea si nu adevarata problema. Inainte de a lua medicamente, poate ar trebui sa consumati mai mult magneziu si sa vedeti daca va ajuta in vreun fel. Exista surse excelente de magneziu, care sunt foarte usor de gasit, dar oamenii nu stiu despre ele, spune Johnson.

Pin It on Pinterest

Share This