Storcatorul Hurom se numara printre cele mai bine primite modele de storcatoare lente prin presare la rece disponibile pe piata datorita designului sau robust, elegant, simplu si eficient.

 

Acest storcator este de nelipsit din bucataria oricarei familii in care se pune accentul pe sanatate, energie si gust. Sucurile de fructe sunt una dintre cele mai delicioase metode de a pastra sistemul imunitar al intregii familii la randament maxim si a proteja sistemul digestiv de toxinele cumulate datorita numerosilor factori de mediu.

 

Storcatorul Hurom se deosebeste de alte modele de pe piata prin numarul coplesitor de review-uri pozitive. Utilizatorii acestui produs considera ca gustul sucurilor obtinute prin aceasta metoda de stoarcere este incomparabil cu cel obtinut prin tehnologia clasica de stoarcere. Secretul consta atat in stoarcerea extrem de lenta cat si in sistemul de presare la rece care asigura ca sucul rezultat este mult mai rezistent in fata procesului de oxidare si isi pastreaza in proportie de 100% gustul natural. Simplitatea si usurinta de utilizare sunt calitatile principale ale acestui produs dedicat celor preocupati de sanatate intregii familii.

 

Storcatorul Hurom HE este ideal pentru:

  • persoanele care sunt interesate de calitatea sucului obtinut si versatilitatea storatorului. Cu Hurom se pot prepara paste, piureuri, smoothie-uri, si se poate obtine, prin presare, inclusiv lapte de migdale
  • familiile cu copii care cauta o modalitate usoara si delicioasa de a introduce legume si fructe in meniul zilnic al celor mici.
  • persoanele care sunt interesate de detoxifiere prin consumul de sucuri proaspete si doresc sa foloseasca des astfel de produse. Pretul storcatorului se amortizeaza rapid pentru persoanele care cumpara in mod curent fresh-uri de la magazine de specialitate sau in pauza de masa.
  • persoanele ocupate care pot pregati sucul din timp si, pentru ca datorita metodei de stoarcere acesta nu se oxideaza, il pot pastra in firgider pana la consum.

 

Ce inseamna presare la rece?

Sucurile naturale facute in casa sunt un trend nou aparut pe piata din Romania dar care capata rapid popularitate. Studii recente aduc dovezi solide in favoarea teoriei ca sucurile proaspete ajuta la intarirea imunitatii, pierderea in kilograme, preventia cancerului si detoxifiere.

Din pacate insa, nu toate modalitatile de a obtine sucuri naturale si nu toate storcatoarele de pe piata sunt in egala masura la fel de sanatoase.

Modelele clasice de storcatoare se bazeaza pe tehnologia cetrifugarii, utilizand lame de metal care separa sucul de pulpa fructului folosindu-se de forta centrifuga. Aceste lame care se rotesc la viteze mari genereaza caldura, iar caldura are efectul nedorit de oxidare a fructului.

Oxidarea este un proces prin care valoarea nutritionala a sucului obtinut scade considerabil iar produsul final trebuie consumat imediat.

 

Stoarcerea prin presare la rece este tehnologia care vine ca o rezolvare a problemei oxidarii din storcatoarele clasice. Procesul implica obtinerea sucului prin presarea fructelor sau legumelor, asa cum sugereaza si denumirea. Pentru ca nu este produsa caldura, sucurile obtinute nu oxideaza, acestea ramanand proaspete pentru mai mult timp iar continutul nutritional nu este afectat.

 

Prin comparatie, storcatoarele prin presare la rece sunt indiscutabil superioare in ceea ce priveste rezultatul final.

 

 

Ce inseamna stoarcere lenta?

 

Storcatoarele centifrugale sunt cunoscute si drept storcatoare rapide, iar storcatoarele prin presare la rece sunt storcatoare lente. In functie de model, diferenta de timp poate fi in realitate insesizabila, in mod special ca storcatoarele prin presare nu scot zgomotul deranjant al modelelor clasice deci pot fi lasate sa functioneze pe fundal.

 

 

Storcatoarele lente se diferentiaza de variantele cu stoarcere rapida in mod special prin calitatea produsului final. Sucul obtinut dintr-o stoarcere la 70 de rotatii pe minut cu ajutorul storcatorului Hurom sau a altor modele asemanatoare este mai limpede, nu prezinta spuma, iar gustul este incomparabil.

Ca un bonus la lista lunga de avantaje a storcatoarelor lente, sucurile obtinute prin aceasta metoda rezista chiar si pana la 72 de ore la frigider fara a isi altera gustul sau a isi pierde din continutul nutritional.

Pin It on Pinterest

Share This