10649915_583981831712367_658137861984554801_n

Apa este inodora, incolora si insipida. Cu toate acestea, in lipsa apei, viata nu poate exista. Ea intretine viata intr-un mod imperceptibil, dar cu un impact hotarator asupra sanatatii noastre.

In natura, apa macina rocile cele mai dure si creeaza forme de relief. In corpul uman, apa elimina substantele toxice din organism, hidrateaza organele si tesuturile, intretine tineretea, asigura reactiile prompte ale celulelor nervoase si sustine refacerea celulelor.

Apa purificata poate fi obtinuta la tine acasa, cu un raport calitate/pret aproape imperceptibil.

Diferenta dintre apa purificata din magazin si purificarea apei la domiciliu

Prin purificare, apa devine un aliat de incredere pentru sanatatea organismului nostru, aceasta fiind prezenta in fiecare fibra si tesut a fiecarui organism viu.

Apa imbuteliata este scumpa, se transporta cu dificultate si ocupa spatiu in locuinta. Fiind depozitata in sticle din plastic, aceasta devine toxica pentru organism.

 

In comparatie cu apa imbuteliata, apa filtrata de la robinet este mereu la indemana, la cel mai inalt grad de confort si de sanatate. Apa purificata prin sistemul de filtrare cu baterie Norad poate fi utilizata in orice context: pentru baut, pentru gatit, pentru spalarea alimentelor, a hainelor si chiar pentru igiena personala, dovedind un efect benefic asupra pielii.

Apa filtrata de calitate, precum este cea obtinuta cu ajutorul bateriilor complete de filtrare Norad, elimina gustul impropriu si neplacut de clor, reziduurile de calcar si alte impuritati provenind din conductele de apa, precum rugina si bacteriile transmisibile in acest mod.

Apa purificata – multiplicatorul cu 10 a beneficiilor apei

  1. Apa pura este viata, sanatate si frumusete.

 

Intrucat organismul uman este format din apa in proportie de peste 70%, apa reprezinta mai mult decat un lichid care ne potoleste setea. Prin purificarea cu ajutorul bateriei complete de filtrare apa cu MC2, se obtine o apa cu un continut perfect, care pastreaza componentele importante ale apei (oxigenul si sarurile minerale) si fara impuritati.

 

  1. Apa perfect curata face mancarurile perfecte.

 

O apa de calitate face diferenta si in ceea ce priveste mancarurile gatite. Atunci cand toate ingredientele unei supe sunt de calitate superioara, mancarea are un gust inconfundabil.

 

  1. Apa cea mai curata este perfecta pentru spalarea fructelor si legumelor.

Apa este esentiala pentru eliminarea impuritatilor. Astfel, apa pura este mijlocul prin care alimentele sunt curatate perfect pentru consumul sigur al alimentelor.

  1. Apa hidratanta pentru igiena corpului face pielea sa luceasca de sanatate.

 

Hidratarea cu apa pura este un beneficiu cu rezultate vizibile atat prin consumul ei intern, cat si extern. Apa pura imbunatateste calitatea pielii si a tenului, ii ofera prospetime si o textura fina.

 

  1. Apa pura de la robinet economiseste timp si bani.

 

La un calcul simplu, apa filtrata este de 10 ori mai ieftina decat apa imbuteliata. Mai mult decat atat, nu este nevoie sa te deplasezi la magazin sau sa o treci de fiecare data pe lista de cumparaturi.

 

  1. Apa fara impuritati nu lasa urme pe obiectele spalate.

 

  1. Apa pura inseamna apa pe care o consumam in mod curent, mai putin cele peste 2100 de toxine care se pot gasi in apa potabila.

 

  1. Apa curata creste durata de viata a aparaturii electrocasnice.

 

  1. Apa filtrata este un mijloc simplu de protectie a mediului, prin eliminarea poluarii cu PET-urile din plastic in care se ambaleaza apa din comert.

      10.Apa purificata este esentiala pentru cresterea armonioasa a copiilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This