Echipa Bioportal.ro a fost prezenta sambata aceasta, 21 noiembrie, la Targul Ghimbirului, GingerFest, din Corbeanca.

Ne-am simtit onorati sa fim alaturi de organizatori si am profitat de ocazie pentru a sta de vorba cu vizitatorii despre cum putem oferi copiilor un mediu sigur, in care se pot exprima, dezvolta si in care pot creste sanatosi, inconjurati de grija si dragoste.

Am prezentat produsele bio si naturale comercializate de Bioportal in contextul acestei initiative admirabile si am vorbit despre felul in care alegerile de zi cu zi:  ceea ce pregatim pentru mesele in familie, produsele pe care le folosim in casa si stilul de viata ii afecteaza pe cei mici.

Am fost profund impresionati de activitatile pregatite de organizatori, in cadrul carora copii prezenti la targ au decorat turta dulce (ginger bread) pentru copii de la Centrul de Plasament nr 1 din Peris. De altfel, acesta a fost misiunea targului, strangerea de fonduri pentru copii aflati in aceasta situatie nefericita, o misiune admirabila, la care echipa Bioportal a participat cu drag.

Insotitorii celor mici trecuti de varsta majoratului s-au putut bucurat de degustarea unor cocktail-uri cat se poate de interesante cu ghimbir.

Nici latura estetica a festivalului nu a fost neglijata. “Free Miorita” au participat cu o expozitie de fotografii pe tema modului in care mediul afecteaza dezvoltarea si capacitatea de studiu a copiilor.

Prezenta Bioportal la targ a insemnat:

  • un mini-stand amenajat
  • impartirea de carti de vizita
  • oferirea unor cadouri surpriza pentru cei care au cumparat produse bio si naturale
  • prezentarea site-lui nostru si misiunii Bioportal
  • discutii cu participantii si invitatii cu privire la modalitatile de a oferi copiilor un mediu mai bun de trai, cu conditii mai bune de dezvoltarre, de studiu, de maturiizare.

GingerFest a insemnat o oportunitate de a reflecta din nou asupra misunii si identitati noastre ca brand, o confirmare ca drumul pe care am pornit in 2011 este cel corect – un drum ce ne ofera sansa sa influentam in mod pozitiv viitorul copiilor prin informarea parintilor si a adultilor de astazi despre importanta produselor eco si bio.

Ne bucuram de oportunitatea de a fi prezenti la un eveniment cu un astfel de impact.

In speranta ca initiativa a adus un zambet pe fetele copiilor de la Centrul de Plasament nr 1, din Peris, multumim organizatorilor,  “Din Camara”.

Pin It on Pinterest

Share This