Sursa foto: https://pixabay.com/ro/suc-de-portocale-felie-de-portocala-2117019/

In momentul achizitionarii unui storcator de fructe si legume, tinem cont de aspecte precum: pret, viteza, sistem de stoarcere, material si cat de practic este aparatul. Pe langa acestea, este foarte important sa avem informatii despre cantitatea de suc pe care storcatorul o poate extrage din fructe, legume, frunze sau seminte.

Majoritatea storcatoarelor care sunt in acest moment pe piata au un sistem de stoarcere prin care mai mult de jumatate din pulpa fructelor sau a legumelor este irosita, iar cantitatea de suc rezultata este mica, daca ne raportam la cantitatea ingredientelor folosite. Astfel, se pierde o mare cantitate de vitamine si nutrienti. In plus, nu toate storcatoarele sunt eficiente in ceea ce priveste legumele mai tari sau frunzele, ale caror stoarecere este mai dificila.

Ca un raspuns la aceste eventuale nemultumiri, a aparut storcatorul Angel Juicer cu doua axe canelate prin care ajunge sa extraga sucul inclusiv din coaja alimentelor Practic, acesta stoarce pana si ultima picatura de suc din fructe si legume, fiind utilizat chiar si in extragerea uleiului din seminte sau in producerea untului de arahide. Stoarce cu aceeasi eficienta fructe moi (kiwi, banane, citrice), fructe tari (mere, pere), radacinoase (morcovi, hrean, ghimbir), frunze (iarba de grau, spanac), varza, ulei din seminte (floarea soarelui, in, canepa). Sucul rezultat va avea o textura fina datorita sistemului de filtrare in doua etape care functioneaza cu ajutorul sitelor din inox monobloc.

Angel Juicer este storcatorul de care oricine are nevoie, nu numai datorita faptului ca este de cea mai buna calitate, este usor de folosit si intretinut, dar si pentru ca reuseste sa scoata din fructe si legume toata substanta pe care o au si s-o transforme in suc.

Pin It on Pinterest

Share This