Sursa foto: https://pixabay.com/ro/f

O buna modalitate de a sta departe de problemele de sanatate ale organismului este curatarea acestuia de toate toxinele.

In cursul vietii noastre, intestinele proceseaza pana la 100 tone de alimente si 40 000 litri de lichide. In acest proces, depozitele de toxine se acumuleaza in stomac.

Acest lucru poate duce la aparitia unor probleme de sanatate pe termen lung, incluzand constipatia frecventa, metabolismul  dereglat, diabetul zaharat sau cresterea excesiva in greutate, afectiuni renale si hepatice, probleme de auz, cu parul, unghiile, precum si alte boli.

Consumand 1-3 linguri de faina din seminte de in, timp de 3 saptamani, va puteti curata complet intestinele de mucus si depozitele de toxine, pastrand in acelasi timp microflora intestinala. Aceasta metoda asigura normalizarea rapida a greutatii si arderea grasimilor. Are un efect pozitiv asupra reglarii mebolismului lipidic. Faina din seminte de in poate absorbi si elimina toxinele din organism si poate reduce nivelul de colesterol din sange.

Mod de folosire:

In loc de micul dejun, consumati acest amestec timp de 3 saptamani:

  • Saptamana 1: 1 lingura de faina din seminte de in cu 100ml chefir.
  • Saptamana 2: 2 linguri de faina din seminte de in cu 100ml chefir.
  • Saptamana 3: 3 linguri de faina din seminte de in cu 150ml chefir.

Daca nu gasiti faina din seminte de in, puteti cumpara seminte de in si le puteti presa. Nu folositi seminte de in vechi pentru ca devin rancede in cateva zile. Pregatiti in fiecare zi o portie noua.

Consumati acest amestec in loc de micul dejun. Asigurati-va ca beti cel putin 2 litri de apa in fiecare zi. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand beti apa cu miere.

Procedura de curatare trebuie practicata o data pe an.

Pin It on Pinterest

Share This